Barn och ungdom

Barnverksamhet

Centrumkyrkan har barnverksamhet för alla åldrar. Från babysång för de allra minsta till ungdomsverksamhet upp i tonåren.

Vi vill att vår verksamhet präglas av de värderingar kristen tro håller för självklara: Alla människors lika värde, gemenskap, omsorg och solidaritet. Vi tror att det är värderingar som ger barnen mening, trygghet och innehåll i livet.

All verksamhet är avgiftsfri och öppen för alla.

Barnen i GudstjänsternaSONY DSC

I vår kyrka vill vi att familjer ska trivas, därför försöker vi göra våra gudstjänster så barnanpassade som möjligt. I inledningen av gudstjänsten är hela familjen tillsammans, och så länge barnen är med är det på deras villkor. De flesta söndagar börjar söndagsskolan efter en stund. Där får barnen lära sig om kristen tro på sätt de förstår.

I våra gudstjänster gör det inget om barn är barn – om de låter, rör sig, leker. Det SKA vara roligt att vara i kyrkan!