Barn och ungdom

Centrumkyrkan har barnverksamhet för alla åldrar.

Barnen i Gudstjänsterna
När vi samlas till gudstjänst är alla varmt välkomna, stora som små. Efter en gemensam inledning i kyrksalen går de yngre barnen iväg till söndagsskolan. Vi lär oss om vad som står i bibeln och var det kan innebära för oss idag. Vi ber och pysslar, sjunger  och leker tillsammans. Målet är att stödja barnen  till en egen fördjupad tro. De äldre barnen, från mellanstadiet och uppåt, är med i PreTeens.

Barnkör startar fr o m 6 mars!
Centrumkyrkan och Fridhemskyrkan startar en gemensam barnkör för barn mellan 5 och 9 år. Tid och plats: Onsdagar kl 17.15 – 18.00 i Centrumkyrkan.  För mer information, kontakta körledare Mathilda Wiklund på mobilnr 073-841 23 21 eller mail mathildawiklund@hotmail.com.

Frattjo och Tonår
Vi träffas på fredagar kl 18.00 i Centrumkyrkan och hänger tillsammans, leker roliga lekar, fikar och vi ägnar alltid en stund åt att sjunga och be och berätta om det största och bästa: Jesus Kristus. Ibland övernattar vi tillsammans eller gör något annat spännande.

All barn- och ungdomsverksamhet är öppen för alla. Välkommen!