Besök av Owe Lindeskär

Owe LindeskärNu på söndag gästas församlingen av Owe Lindeskär. Owe har i flera decennier varit en tongivande förkunnare i Svensk frikyrka, med pastorstjänster i flera av Sveriges största pingstförsamlingar. Han var under en period vår församlings föreståndare, vilket var en stor välsignelse för oss.

Owe är numera pensionär, men fortsätter sin predikogärning med oförminskad kraft. Genom organisationen Kerygma arbetar han över hela världen med förkunnelse, undervisning och hjälparbete.

Owe är en kär sedd gäst hos oss, och hans förkunnelse brukar alltid vara54743270-MBPps till uppmuntran för hela församlingen. Han har nyligen kommit ut med en ny bok ”God jord för andlig mognad och tillväxt” som vi också får möjlighet att köpa under hans besök hos oss.

Owe predikar i söndagens gudstjänst, den 22 november kl 11.00. Välkommen!