Cafémöte med besök från Rumänien

Caminul Felix

Rumäniens befolkning är en av Europas fattigaste, och som alltid är det barnen som drabbas värst. Det sociala skyddsnätet är obefintligt och föräldralösa barn hamnar därför i mycket svåra omständigheter.

Sedan åtskilliga år driver stiftelsen ”Caminul Felix” barnhem och familjebyar i Rumänien. Genom deras arbete har mängder av barn räddats undan ett liv i misär och elände. Med regelbundenhet arrangerar organisationen (som står under Svensk insamlingskontrolls insyn och har 90-konto) turnéer i Sverige för att informera om verksamheten och samla in pengar.

Den 12 april kl 18.00 besöker en grupp från dem Mora. De gör det i samband med ett av våra Cafémöten och kommer med musik och ord berätta om vad Gud gjort i deras liv genom organisationen.