Höstupptakt på Trunnagården!

I början av varje höst brukar församlingen göra ett rejält avstamp för den kommande terminen. I år arrangerar vi den på Trunnagården i Orsa den 29-30 augusti.

Vi startar på fredagskvällen med en bön- och lovsångskväll, där vi också firar nattvard tillsammans. Under lördagen får vi besök av Hans Sundberg, tidigare pastor i Stockholm Vineyard och ledare för Vineyard Norden, numera pastor i församlingen Mosaik i Uppsala.

Sundberg är teologie doktor, och kommer undervisa om andens kraft och liv.  Hans undervisning brukar kännetecknas av ett stort mått av praktisk träning. Vi hoppas och tror att helgen kommer att förlösa nya andliga gåvor i vår församling – vi längtar efter ett andligt genombrott då fler kommer i tjänst.

På söndagen återvänder vi ”hem” till vår egen kyrka och firar förmiddagens gudstjänst. Då predikar Emil Gillsberg.

Eftersom det är så nära till Mora kommer vi inte erbjuda övernattning, det finns dock ett begränsat antal rum om någon ändå vill sova på gården. Kontakta i så fall Trunnagården direkt.

Kostnaden för helgen kommer vara 250 kr/person – 750kr/familj, men ingen behöver avstå av ekonomiska skäl – kontakta Emil om du behöver hjälp.

Anmäl dig genom att klicka här! eller skriv upp dig på lista i kyrkan.

Preliminärt Program för dagarna hittar du här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *