Nu kan du ge din gåva med Swish.

Vi är tacksamma över alla regelbundna givare. Tillsammans bygger vi Guds rike i Mora. Men många av oss har alltmer sällan kontanter i våra plånböcker.  Vi betalar med kort eller på andra sätt. I och med Smartphone-arnas (märkligt ord) intåg öppnas nya möjligheter, många butiker har sedan några år olika betallösningar via telefon.

För de insamlingar vi gör i kyrkan får detta också konsekvenser, sedan många år ser vi hur givandet styrts om från kontanta gåvor i kollektboxarna till Bankgirot. Idag är det inte ens en tiondel av de insamlade medlen som ges i kontanter. Detta vittnar i grund och botten om något mycket positivt – givandet blir stabilt och en del av rutinen när man ändå betalar räkningar.

Nu öppnar vi ytterligare en möjlighet att bära Guds verk framåt. Sedan några veckor har församlingen öppnat ett Swish-konto. Via detta kan du ge till församlingens verksamhet, men även ge de gånger vi har ett besök som du på ett särskilt sätt känner griper tag i dig.

Såhär gör du:

1. Ladda ner Appen ”Swish” till din Smartphone

2. Koppla appen till ditt konto, via din internetbank (du behöver ladda ner mobilt Bank-ID och godkänna detta genom din internetbank)

3. Starta appen – då möts du av denna skärmbild:
Screenshot_2015-01-20-08-27-39

4. Klicka på ”betala”.

5. Fyll i Centrumkyrkans Swish-nummer: 1230974188 och det belopp du önskar ge. Skriv ett meddelande i avsedd ruta. Klicka på ”Betala”

Screenshot_2015-01-20-08-27-30

6. Godkänn betalningen i ditt mobila Bank-ID.

7. Klart!

Ett tips: Lägg till Swish-numret i din telefonbok, så har du det alltid tillgängligt.