Att besöka oss

Du är alltid välkommen till Centrumkyrkan i Mora

Vår kyrka ligger centralt i Mora, längs med Vasagatan/E45 alldeles intill Vasaloppsmålet.

Besöker du oss under gudstjänsttid välkomnas du av värdar, som finns för att hjälpa dig. Andra tider finns ofta våra pastorer på plats. Det är vår ambition att du alltid skall känna dig välkommen hos oss.

Behöver du hiss?

Från sidoentrén i markplan kan du som behöver hiss använda för att ta dig till kyrkans lokaler. Sidoentrén är öppen i samband med alla offentliga gudstjänster/samlingar.

Har du små barn?

Vår kyrka besöks ofta av föräldrar med barn. Om du har små barn, upp till tre år, finns ett särskilt rum för dig där du kan gå undan för att amma eller värma mat. Där finns leksaker för barn i den åldern och blöjor ifall du skulle ha glömt. Skötbord finns på handikapptoaletten.

För de barn som är lite större finns lek- och pysselpåsar att tillgå.